Mastermind

Als ondernemer ben je continu aan het ontwikkelen en investeren. In jezelf, maar zeker ook in je bedrijf. Want je wil vooruit. Misschien wil je meer klanten of juist meer vrije tijd, wil je uitdagingen aanpakken of vaardigheden ontwikkelen: je hebt ongetwijfeld een doel voor ogen dat je wil behalen. En hoewel je alleen al een heel eind gekomen bent, zou je soms best een frisse blik en ondersteuning van andere ondernemers kunnen gebruiken. Omdat je samen zoveel meer kunt bereiken dan alleen.

Een Mastermind is een groep gelijkgestemde ondernemers die regelmatig samen komen om van elkaar te leren, te brainstormen en hun kennis en ervaring te delen. Daarnaast inspireren ze elkaar en zorgen ze er ervoor dat iedereen in actie komt, zodat doelen behaald worden en de deelnemers zakelijk groeien. Dit alles in een vertrouwde, ontspannen context waarin ruimte is voor ieders achtergrond, expertise, doelen en uitdagingen.

Wat levert deelname aan een Mastermind je op?

 • Een groep ondernemers die je uitdagen en ondersteunen. Een soort collega’s dus.
 • Ontwikkeling van jezelf als ondernemer en je onderneming.
 • Antwoorden en ideeën uit brainstormsessies.
 • Een buddy om je daadwerkelijk te houden aan de doelen die je stelt.
 • Vergroting van je netwerk, ervaringen en vaardigheden.
 • Deelname aan inspirerende workshops.
 • 3 uur individuele coaching t.w.v. € 375.

Wat vraagt deelname van jou?

 • Je bent gecommiteerd om aanwezig te zijn bij alle bijeenkomsten.
 • Je bent bereid om je kennis en ervaring te delen met de andere leden.
 • Je bent gecommiteerd aan je eigen ontwikkeling en die van je bedrijf.
 • Je hebt een positieve mindset en bent bereid om door te zetten.

Als trainer, coach en ondernemer met 10 jaar ervaring faciliteer ik dit proces. Een inspirerende locatie, uitgebreide lunch en waardevolle workshops worden geregeld, zodat jij je kunt focussen op datgene wat echt belangrijk voor je is: jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling als ondernemer. Zodat jouw onderneming past bij het leven dat jij wil leiden.

Ontdek wat een Mastermind jou gaat opleveren

Ben je benieuwd wat deelnemen aan een Mastermind voor jou en je onderneming kan betekenen? Ik beantwoord graag al je vragen. Vul je e-mailadres en/of telefoonnummer in en ik neem contact met je op om een afspraak te maken.

  Je gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen en zijn beveiligd met reCAPTCHA van Google. Meer informatie vind je in de Privacyverklaring. Bellen naar 06 45 77 85 96 of een e-mail sturen kan natuurlijk ook.

  Data 2019

  Bijeenkomst 1
  Bijeenkomst 2
  Bijeenkomst 3
  Bijeenkomst 4
  Bijeenkomst 5
  Bijeenkomst 6
  Bijeenkomst 7
  Bijeenkomst 8

  Alle bijeenkomst starten om 10:00 en eindigen rond 16:00.

  Locatie

  Het Boshuis, Stouwdreef 1 in Breda.

  Investering

  € 45 excl. BTW. per maand, een investering van nog geen kop koffie per dag. Inclusief locatie, lunch, drankjes en jaarlijkse borrel. Daarnaast wordt er minimaal 2 keer een inspirerende spreker uitgenodigd voor een workshop en kun je gebruik maken van 3 uur individuele coaching.

  In overleg vindt de facturatie per maand of per kwartaal plaats.

  Kennismakingsgesprek

  Voor het resultaat van een Mastermind is de mindset en het commitment van de deelnemers van groot belang. In een kennismakingsgesprek gaan we samen ontdekken of de Mastermind en jij als ondernemer bij elkaar passen, zodat er een optimale samenstelling van de groep ontstaat.