Coaching Essentials

Ben jij leidinggevende en wil je jouw luistervaardigheden, de effectiviteit van je vragen en je empathisch vermogen verder ontwikkelen zodat je coachend kunt leidinggeven? Of wil je proeven aan het vak van coaching, jezelf verder ontwikkelen en coachingsvaardigheden toevoegen aan je competenties?

Coaching Essentials is ontwikkeld voor de (startende) coach, de hedendaagse leidinggevende en iedereen die zijn of haar persoonlijke en professionele effectiviteit wil vergroten.

De training is dusdanig ontworpen dat de theorie aanwezig is, maar niet op de voorgrond. Coaching Essentials is ervarinsgericht, zodat de vaardigheden en het coachingsmodel dat je leert per direct in de praktijk toegepast kunnen worden. Na het volgen van deze training ben je in staat om een professioneel coachingsgesprek te voeren en de coachingsvaardigheden toe te passen in je dagelijkse werkzaamheden, zodat je het beste uit je collega’s en jezelf kunt halen. Je werkt effectiever en gemakkelijker samen en kunt open, integere en resultaatgerichte feedback geven.

Coaching Essentials is door ICF, de International Coaching Federation, erkend als een Approved Coach Specific Training Hours (ACSTH) programma van 24 uur. Bij succesvolle deelname aan de training ontvang je een diploma dat gebruikt kan worden in het certificeringsproces van ICF.

Ontdek wat Coaching Essentials jou gaat opleveren

Ben je benieuwd wat het volgen van Coaching Essentials voor jou kan betekenen en wil je meer informatie over de training? Ik beantwoord graag al je vragen. Vul je e-mailadres en/of telefoonnummer in en ik neem contact met je op om een afspraak te maken.

  Je gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen en zijn beveiligd met reCAPTCHA van Google. Meer informatie vind je in de Privacyverklaring. Bellen naar 06 45 77 85 96 of een e-mail sturen kan natuurlijk ook.

  Data Coaching Essentials

  31 maart t/m 2 april 2021, 09:30 – 17:00 uur.

  Locatie

  Lunchroom de Uitdaging, Dorpstraat 40 in Ulvenhout.

  Investering

  € 995 excl. BTW. Inclusief lunch, drankjes, studiemateriaal en afsluitende borrel. Bij particuliere deelname is de investering inclusief BTW.

  Inschrijven

  Coaching Essentials is ontwikkeld door Intention, centrum voor Leiderschap en Coaching. Meer informatie over de training en de inschrijving vind je op de website van Intention.