Co-Creatie

Co-Creatie is een internationaal erkende coachingsopleiding voor (startende) coaches, leidinggevenden en iedereen die zich wil ontwikkelen op het gebied van coaching en persoonlijk leiderschap.

Gedurende de 8 maanden van de opleiding wordt er gewerkt aan alle vaardigheden, kwaliteiten, principes en ervaringen die conform de coachingscompetenties en ethiek van de International Coach Federation (ICF) nodig zijn om als coach internationaal gecertificeerd te worden.

De opleiding bestaat uit zes bijeenkomsten van twee dagen, inclusief overnachting op de eerste dag. Tussen de bijeenkomsten door zijn er workshops en ontvang je supervisie op je coaching door een ICF-gecertificeerde coach. Deelname aan de training Leiderschap vanuit het Hart is tevens onderdeel van de opleiding.

Co-Creatie is door ICF erkend als een Approved Coach Specific Training Hours (ACSTH) programma van 150 uur. Als je de opleiding succesvol hebt afgerond kun je lid worden van ICF Global en van ICF Nederland. Tevens kun je, na voltooing van het mentorcoachingsprogramma, een internationale certificering behalen bij ICF.

Ontdek wat Co-Creatie jou gaat opleveren

Ben je benieuwd wat het volgen van Co-Creatie voor jou kan betekenen en wil je meer informatie over de opleiding? Ik beantwoord graag al je vragen. Vul je e-mailadres en/of telefoonnummer in en ik neem contact met je op om een afspraak te maken.

  Je gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen en zijn beveiligd met reCAPTCHA van Google. Meer informatie vind je in de Privacyverklaring. Bellen naar 06 45 77 85 96 of een e-mail sturen kan natuurlijk ook.

  Data 2020/2021

  19/20 november 2020, 21/22 januari, 11/12 maart, 22/23 april, 3/4 juni en 8/9 juli 2021.

  Locatie

  Landgoed De Hoevens, Goorstraat 2 in Alphen.

  Investering

  € 6950 excl. BTW. Inclusief overnachting, studiemateriaal, workshops en de driedaagse training Leiderschap vanuit het Hart. Bij particuliere deelname is de investering inclusief BTW.

  Inschrijven

  Co-Creatie is ontwikkeld door Intention, centrum voor Leiderschap en Coaching. Meer informatie over de opleiding en de inschrijving vind je op de website van Intention.