Wat leveren deze programma’s jou op?

Als je ervoor gekozen hebt om deze pagina te bekijken heb je waarschijnlijk interesse om jezelf verder te ontwikkelen, of zoek je een training om in te zetten binnen je organisatie. Een fantastisch uitgangspunt, waarmee je de mogelijkheid creëert om te groeien en persoonlijke of professionele doelen te bereiken.

Leren, transformeren en groeien vormen het uitgangspunt van alle programma’s van Given. Door ervaringsgerichte trainingen, waar de theorie aanwezig is maar de focus ligt op samenwerken, doen en ervaren, leer je effectiever en duurzamer. Bovendien wordt alles wat in de trainingen behandeld wordt gekoppeld aan jouw dagelijkse praktijk, waardoor je het direct kunt toepassen in je werk en je leven. Zo wordt het geleerde niet de zoveelste trainingsmap die je na afloop in de kast zet, maar een waardevolle rugzak vol met tools, vaardigheden en ervaringen die je iedere dag met je mee kunt nemen. Waar, wanneer en met wie dan ook.

Wil je even snel iets leren en dan weer door, zonder al te veel naar jezelf te kijken? Dan sluiten deze programma’s waarschijnlijk op dit moment niet aan bij wat je zoekt. Maar ben jij gemotiveerd om het beste uit jezelf, je onderneming of je organisatie te halen? Wil je een workshop, training of opleiding volgen die een blijvende impact heeft en die leidt tot bewustwording en gedragsverandering? Dan werk ik graag met je samen.

“Ik heb bij Marc de driedaagse training Coaching Essentials gevolgd. Marc is een betrokken en open trainer die op een mooie manier een goede sfeer weet te creëren in de training. Deze veilige sfeer zorgt ervoor dat mensen snel open zijn waardoor er veel bereikt kan worden met elkaar. Zowel voor mijn rol als teamcoach als voor mij als persoon waren dit drie waardevolle dagen vol inzichten en nieuwe technieken die meteen toegepast kunnen worden. Bedankt Marc voor je fijne manier van training geven en je skills in het doorvragen en meedenken met mij als coach.”

Wessel – Ondernemer

Laten we kennismaken

Ben je benieuwd wat het volgen van een van deze programma’s voor jou of je organisatie kan betekenen? In een kennismakingsgesprek ontdekken we hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Vul je e-mailadres en/of telefoonnummer in en ik neem contact met je op om een afspraak te maken.

    Je gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen en zijn beveiligd met reCAPTCHA van Google. Meer informatie vind je in de Privacyverklaring. Bellen naar 06 45 77 85 96 of een e-mail sturen kan natuurlijk ook.

    “De inhoud van de training konden wij in onderling overleg naar onze eigen wensen inrichten. Marc is in staat te enthousiasmeren bij een groep die er eerder nogal sceptisch tegenover stond. Hierdoor hebben de deelnemers de training als zeer waardevol ervaren.”

    Marith – Algemeen Directeur