Je tijd en talenten zijn je gegeven. Het is aan jou om op ieder moment te kiezen wat je daarmee doet. Jij bent de architect van je leven.

Begin 2012 had ik een van mijn grootste dromen verwezenlijkt: een architectenbureau dat ik samen met twee vrienden leidde vanaf een inspirerende locatie in Rotterdam. We werkten aan uitdagende opdrachten en de toekomst zag er veelbelovend uit. En toch was ik ongelukkiger dan ooit.

Op dat moment realiseerde ik me dat het tijd werd om mijn leven niet langer te laten leiden door mijn ratio of de verwachtingen van anderen, maar om te doen waar ik echt in geloof. Dat het tijd werd om niet langer de architect van gebouwen te zijn, maar de architect van mijn leven. Een levensarchitect.

Niet veel later ben ik Given gestart. Ik geloof dat onze tijd en talenten ons gegeven zijn en dat het aan ons is om op ieder moment te kiezen wat we daarmee doen. We hebben de mogelijkheid om als de architect van ons leven invulling te geven aan hoe we werkelijk willen leven. Onze tijd is simpelweg te kort om een leven te leiden dat niet bij ons past, waarin we ons laten tegenhouden door angst en waarin we onvoldoende gelukkig zijn.

Het is mijn missie om jou te begeleiden om ook de architect van je leven te zijn. Zodat je zelf je ideale leven gaat vormgeven, er de leiding over neemt en vanuit vertrouwen in actie komt. Waardoor jouw doelen en dromen werkelijkheid worden.

Hoe ik dat doe? Door vanuit gelijkwaardigheid met je samen te werken en een programma te ontwikkelen dat precies bij jou of je organisatie past. In mijn trainingen en coaching ga je naast leren ook transformeren en groeien, zodat jij de doelen die je voor ogen hebt ook daadwerkelijk behaalt. Met als resultaat onder andere meer zelfvertrouwen, effectiviteit en geluk in je leven en je werk.

“In de coaching met Marc heb ik gemerkt hoe hij op een zeer professionele en integere manier tot je door kan dringen. Hij coacht met zijn hart maar vanuit een heldere theorie. Ik wist altijd 100% zeker dat ik op hem kon vertrouwen om eerlijk tegen me te zijn en me te motiveren in alles wat ik wilde bereiken. Ik voelde de vrijheid om te zeggen wat ik wilde, was er zeker van dat ik op hem kon bouwen en kon erop vertrouwen dat ik met concrete acties naar huis ging.”

Joris – Consultant

Wil je kennismaken, samenwerken of gewoon een vraag stellen? Vul je e-mailadres en/of telefoonnummer in en ik neem contact met je op om een afspraak te maken.

    Je gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen en zijn beveiligd met reCAPTCHA van Google. Meer informatie vind je in de Privacyverklaring. Bellen naar 06 45 77 85 96 of een e-mail sturen kan natuurlijk ook.