Coachen is als het beklimmen van een berg. Uitdagend en met een duidelijk doel voor ogen, dat je stap voor stap bereikt. Jij bepaalt de route naar de top.

Je hebt ongetwijfeld doelen of dromen die je wil verwezenlijken. Misschien wil je meer zelfvertrouwen, een andere baan, beter om kunnen gaan met stress, je relatie verbeteren, eindelijk dat eigen bedrijf starten of assertiever zijn. En ondanks dat je duidelijk voor ogen hebt wat je graag wil, lukt het je maar niet om dat volledig te bereiken.

Is er dan iets mis met je? Absoluut niet. Sterker nog, jij hebt alles in je om jouw doel te bereiken. Waarschijnlijk zijn er bepaalde gedachten waardoor jij je laat tegenhouden, of heb je onbewust patronen in je gedrag ontwikkeld waardoor je tot nu toe niet dichter bij je doel gekomen bent. En nu vind je het tijd om daar iets mee te doen.

Herkenbaar? Dan kan coaching jou ondersteunen om daar verandering in te brengen. En dat is allesbehalve zweverig. Coaching gaat namelijk niet over het verleden of over het oplossen van ‘problemen’, maar is gericht op jouw toekomst en de doelen die jij wil bereiken. Vanuit een gelijkwaardige samenwerking begeleid ik jou in het behalen van die doelen. Een proces dat voor iedereen uniek is en waarin bewustwording, vertrouwen, actie en groei centraal staan.

Ben jij gemotiveerd om je doelen te behalen en bereid om in jezelf investeren? Wil jij je persoonlijk of professioneel ontwikkelen? Wil je leren, transformeren en groeien? Dan is coaching de weg naar jouw doel, en sta ik graag voor je klaar.

Hoe ziet dat eruit, een coachingstraject?

Laten we kennismaken

Ben je benieuwd wat coaching voor jou kan betekenen in het behalen van jouw doelen? Een kennismakingsgesprek is gratis en levert je gegarandeerd nieuwe inzichten op. Vul je e-mailadres en/of telefoonnummer in en ik neem contact met je op om een afspraak te maken.

  Je gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen en zijn beveiligd met reCAPTCHA van Google. Meer informatie vind je in de Privacyverklaring. Bellen naar 06 45 77 85 96 of een e-mail sturen kan natuurlijk ook.

  “In mijn gesprekken met Marc heb ik op een prettige manier de uitdagingen waar ik mee rondliep kunnen onderzoeken. Dat was soms confronterend, maar nooit op een vervelende manier. Door zijn manier van coachen heb ik de inzichten ontwikkeld om deze uitdagingen aan te pakken. Hierdoor heb ik veel geleerd: het zijn lessen waar ik nog altijd profijt van heb.”

  Stan – Sales Engineer

  “Als coach zorgt Marc voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin alles bespreekbaar is. Hij is integer, luistert goed, stelt de juiste vragen om tot de kern te komen en geeft veel feedback. Wat ik van Marc heb geleerd is dat je altijd in actie zult moeten komen om iets aan je situatie te veranderen. Na ieder gesprek heb ik een stap gezet door in actie te komen. Voor mij hebben die acties ertoe geleid dat ik het vertrouwen en de rust in mezelf heb teruggevonden. Ik kijk dankbaar en positief terug op mijn samenwerking met Marc.”

  Marjolijn – Woonconsulent

  Omdat kwaliteit en professionaliteit voor mij belangrijk zijn heb ik ervoor gekozen om diverse opleidingen te volgen die erkend zijn door de International Coaching Federation. Ik ben gecertificeerd als ICF Professional Certified Coach en werk volgens de ICF Code of Ethics. Met 1600+ deelnemers in trainingen en 1450+ coachingsuren heb ik ruime ervaring als trainer en coach in individuele en groepstrajecten.